infoCONSTRUCT
Sigla CONSTRUCT CONTAINER

CONSTRUCT CONTAINER

CONTAINERE PENTRU ORGANIZARE DE SANTIER

PRODUCATOR CONTAINERE PENTRU BIROURI PLOIESTI-PRAHOVA


PRODUCATOR CONTAINERE PENTRU BIROURI PLOIESTI-PRAHOVA

Containere sanitare , container sanitar , containere cu destinatia grup sanitar - producator : CONSTRUCT CONTAINER


Containerele se pot realiza pe comanda si la alte dimensiuni si dotari, in functie de necesitatile clientului (Container birou, container dormitor, container sala de conferinta, container grup sanitar, container dusuri, container spalatorie, container paza, container bucatarie, container catering, container sala de mese, container depozit, container sanitar, container depozitare, container vestiar, container servicii, container organizare de santier, grupuri de containere, containere modulare, ansamblu de containere, containere etajate, containere supraetajate, containere suprapozabile, containere sala de sedinte, etc.)


Containerul are structura din profile din otel zincate. Peretii din panouri sandwich au tabla zincata de 0,4, umpluti cu spuma poliuretanica. Rama superioara are jgheaburi pluviale, scurgerea apei pluviale realizandu-se prin jgheaburi. Manipularea se face cu ajutorul unei macarale. Se poate manipula si cu motostivuitor prin aplicarea unor elemente suplimentare contra cost.


Containerul poate fi suspendat prin intermediul celor 4 piese de ridicare.


STRUCTURA DE BAZA Structura este realizata din profile din otel zincate, predispusa pentru instalarea panourilor, legate intre ele prin intermediul traverselor tubulare.


ACOPERISUL Acoperisul este realizat din profile din otel zincate, cu sustinere pentru instalarea panourilor aferente peretilor si folosite ca si canale pentru streasina. Acoperisul este legat de structura de baza prin intermediul unor stalpi robusti de tabla zincata.


PARDOSEALA Compozitie: -structura: realizat„ din profile legate transversal prin profile metalice formate în omega -Pardoseala este bazata pe o structura din tabla cutata, acoperita cu placa melaminata rezistenta la trafic si umezeala.


PERETII Peretii laterali sunt izolati termic (panouri cu grosime 40mm). Tavanul este izolat termic cu panouri sandwich de 40 mm grosime. DIMENSIUNI - Lungime : 6140 mm ext. - Latime : 2400 mm ext. - Inaltime int. : 2400 mm (2680 mm h ext.)


DURATA MEDIE DE VIATA Durata de viata medie garantata de producator este in general de 8 ani.


AMPLASAREA CONTAINERELOR Pentru montarea modulelor individuale, respectiv amplasare pe un singur nivel, nu este necesara o fundatie. Containerele se pot monta pe dale de beton sau pe o placa de beton.


DOTARI SI ECHIPARI STANDARD Usa exterioara izolata termic, in varianta cu geam (2140 x 1050). Fereastra cu tamplarie aluminiu, cu geam 1050/1200 mm.


CONSTRUCT CONTAINER va recomanda:

imagine
ansambluri containere cu diverse destinatii
Ansambluri containere , containere modulare cu diverse destinatii - producator CONSTRUCT CONTAINER Containerele sunt construite ca ansambluri usoare bazate pe o structura demontabila formata din podea, acoperis, stalpi si panouri cu spuma poliuretanica pentru pereti. CONTAINERUL este un modul prefabricat care poate fi [...]
imagine
CONTAINER-SALA DE CONFERINTE-PRODUS DE CONSTRUCT CONTAINER PLOIESTI PRAHOVA
Containere sanitare , container sanitar , containere cu destinatia grup sanitar - producator : CONSTRUCT CONTAINER Containerele se pot realiza pe comanda si la alte dimensiuni si dotari, in functie de necesitatile clientului   Container birou, container dormitor, container sala de conferinta, containe [...]
imagine
Containere de dormit , container pentru dormit , containere dormitor - producator CONSTRUCT CONTAINER
Containere de dormit , container pentru dormit , containere dormitor - producator CONSTRUCT CONTAINER 1.Containerul 6000 x 2400 x 2400 h interior (2680 h exterior) este dotat standard cu: •1 usa cu geam •1 fereastra •1 inrerupator •2 prize •1 tub neon 1x36 W •1 [...]
imagine
LIVRARE CONTAINERE TIP BIROU
Container birou, container dormitor, container sala de conferinta, container grup sanitar, container dusuri, container spalatorie, container paza, container bucatarie, container catering, container sala de mese, container depozit, container sanitar, container depozitare, container vestiar, container servicii, [...]
imagine
CONTAINERE BIROU PRODUSE DE CONSTRUCT CONTAINER PLOIESTI-PRAHOVA
Containere sanitare , container sanitar , containere cu destinatia grup sanitar - producator : CONSTRUCT CONTAINER Containerele se pot realiza pe comanda si la alte dimensiuni si dotari, in functie de necesita [...]
Date de contact CONSTRUCT CONTAINER
Judet Prahova
Localitate Ploiesti
Adresa STR. BOBILNA NR.42
Telefon1 0720-583038
Telefon2 0734-256313
Fax 0244-386303
Web www.constructcontainer.ro
Trimite mesaj catre CONSTRUCT CONTAINER

Firma CONSTRUCT CONTAINER
are 40709 afisari
© CONSTRUCT CONTAINER » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
PRODUCATOR CONTAINERE PENTRU BIROURI PLOIESTI-PRAHOVA